Bitkiler |
Kullanım Zamanı |
Yapraktan Uygulama |
Damlama Sulama İle Uygulama |
Sera Sebzelerinde (Biber, Domates, Hıyar ve Patlıcan) vb. |
Gelişme döneminde ve sonrasında |
100 L Suya 250-300 cc |
1000 cc / da |
Açık Alan Sebzelerde (Biber, Domates, Hıyar ve Patlıcan) vb. |
Gelişme döneminde ve sonrasında |
100 L Suya 200-250 cc |
1000 cc / da |
Kışlık Sebzelerde (Kıvırcık, Marul, Pırasa, Ispanak, Lahana) |
Gelişme döneminde ve sonrasında |
100 L Suya 200-250 cc |
1000 cc / da |
Yumrulu Bitkiler (Patates, Soğan, Sarımsak, Havuç) vb. |
Gelişme döneminde ve sonrasında |
100 L Suya 250-300 cc |
1000 cc / da |
Kavun, Karpuz, Kabak, Çilek |
Gelişme döneminde ve sonrasında |
100 L Suya 250-300 cc |
1000 cc / da |
Tüm Yumuşak Çekirdekli Meyve Ağaçları |
Yaprak oluşumunda ve sonrasında |
100 L Suya 300-350 cc |
1000-1200 cc / da veya 80 cc / Ağaç |
Tüm Sert Çekirdekli Meyve Ağaçları |
Yaprak oluşumunda ve sonrasında |
100 L Suya 300-350 cc |
1000-1200 cc / da veya 80 cc / Ağaç |
|
|
100 L Suya 300-350 cc |
1000-1200 cc / da veya 80 cc / Ağaç |
Narenciye, Muz, İncir, Zeytin |
Çiçeklenme öncesi ve sonrası |
100 L Suya 300-350 cc |
1000-1200 cc / da veya 80 cc / Ağaç |
Bağlarda ve Kesme Çiçekçilikte |
Çiçeklenme öncesi ve sonrası |
100 L Suya 250-300 cc |
700-800 cc / da veya 20 cc / Omca |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Mısır, Soya, Yer Fıstığı, Kanola) |
Gelişme döneminde ve sonrasında |
100 L Suya 300-350 cc |
1000 cc / da |
Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa, Çeltik, vb.) ve Yeşil Alanlar |
Yabancı Ot ilacı ile |
100 L Suya 250-300 cc |
-------- |