OGSA LIFE

  • Organik Madde %40
  • Organik Karbon %12
  • Toplam Azot(N) %2.5
  • Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2o)
  • PH Aralığı 2-7
Bitkiler Kullanma Dönemi Yapraktan Topraktan
Sera Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır 100 – 150 cc / 100 L Su 400 – 500 cc / da
Açık Tarla Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır 100 – 150 cc / 100 L Su 400 – 500 cc / da
Kavun, Karpuz, Çilek Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır 100 – 150 cc / Yeterli miktarda su ile 400 – 500 cc / da
Elma, Armut, Ayva Çiçeklenme başlangıcında ilk 20 gün sonra 2. uygulama 100 – 150 cc / 100 L Su 75 – 100 gr / Ağaç
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarın, Erik Çiçeklenme başlangıcında ilk 20 gün sonra 2. uygulama 100 – 150 cc / 100 L Su 75 – 100 gr / Ağaç
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarın, Erik Gelişim döneminde 20 gün ara ile 2-3 uygulama 100 – 150 cc / 100 L Su 75 – 100 gr / Ağaç
Üzüm, Muz, Nar, İncir Gelişim döneminde 20 gün ara ile 2-3 uygulama 100 – 150 cc / 100 L Su 75 – 100 gr / Ağaç
Narenciye, Zeytin, Çay Çiçeklenmeden itibaren 20 gün ara ile 1-2 kez uygulanır. 100 – 150 cc / 100 L Su 75 – 100 gr / Ağaç
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane Çiçeklenmeden itibaren 20 gün ara ile 1-2 kez uygulanır. 100 – 150 cc / 100 L Su 75 – 100 gr / Ağaç
Mısır, Ayçiçeği, Kanola Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır 100 – 150 cc / Yeteri miktarda su ile 400 – 500 cc / da
Pamuk 400 – 500 cc / da 100 – 150 cc / Yeteri miktarda su ile 400 – 500 cc / da
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır 100 – 150 cc / 100 L Su 400 – 500 cc / da
Buğdaygiller Kardeşlenme döneminde 100 – 150 cc / Yeteri miktarda su ile Ekim öncesi 500 cc / da
Baklagiller, Soya, Yerfıstığı, Nohut, Mercimek, Fasulye, Bakla vb. Çiçeklenme öncesinden itibaren 2-3 uygulama 100 – 150 cc / Yeteri miktarda su ile Ekim öncesi 500 cc / da
Şekerpancarı, Soğan, Patates, Sarımsak vb. 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 2-3 kez uygulanır 100 – 150 cc / Yeteri miktarda su ile 400 – 500 cc / da
Kesme Çiçek, Yeşil Alanlar, Çeltik Gelişme döneminde 30 gün ara ile 1-2 kez uygulanır 100 – 150 cc / 100 L Su 400 – 500 cc / da

OGSA MINO

  • Organik Madde %30
  • Organik Karbon %10
  • Toplam Azot(N) %3
  • Serbest Aminoasitler %12
  • PH Aralığı 5-7
Bitkiler Kullanma Dönemi Yapraktan Topraktan
Sera Sebzelerinde (Biber, Domates, Hıyar ve Patlıcan) vb. Gelişme döneminde ve sonrasında 100 L Suya 250-300 cc 1000 cc / da
Açık Alan Sebzelerde (Biber, Domates, Hıyar ve Patlıcan) vb. Gelişme döneminde ve sonrasında 100 L Suya 200-250 cc 1000 cc / da
Kışlık Sebzelerde (Kıvırcık, Marul, Pırasa, Ispanak, Lahana) Gelişme döneminde ve sonrasında 100 L Suya 200-250 cc 1000 cc / da
Yumrulu Bitkiler (Patates, Soğan, Sarımsak, Havuç) vb. Gelişme döneminde ve sonrasında 100 L Suya 250-300 cc 1000 cc / da
Kavun, Karpuz, Kabak, Çilek Gelişme döneminde ve sonrasında 100 L Suya 250-300 cc 1000 cc / da
Tüm Yumuşak Çekirdekli Meyve Ağaçları Yaprak oluşumunda ve sonrasında 100 L Suya 300-350 cc 1000-1200 cc / da veya 80 cc / Ağaç
Tüm Sert Çekirdekli Meyve Ağaçları Yaprak oluşumunda ve sonrasında 100 L Suya 300-350 cc 1000-1200 cc / da veya 80 cc / Ağaç
Narenciye, Muz, İncir, Zeytin Çiçeklenme öncesi ve sonrası 100 L Suya 300-350 cc 1000-1200 cc / da veya 80 cc / Ağaç
Bağlarda ve Kesme Çiçekçilikte Çiçeklenme öncesi ve sonrası 100 L Suya 250-300 cc 700-800 cc / da veya 20 cc / Omca
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Mısır, Soya, Yer Fıstığı, Kanola) Gelişme döneminde ve sonrasında 100 L Suya 300-350 cc 1000 cc / da
Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa, Çeltik, vb.) ve Yeşil Alanlar Yabancı Ot ilacı ile 100 L Suya 250-300 cc ----------

OGSA WEED

  • Organik Madde %5
  • Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %2
  • Alginik Asit %0.5
  • Giberallik Asit 10ppm
  • Maksimum EC (dS/m) 8
  • pH Aralığı 9-11
Bitkiler Kullanma Dönemi Yapraktan Damlama Sulama İle Kullanma
Sera Sebzelerinde (Biber, Domates, Hıyar ve Patlıcan) vb. Gelişme döneminde ve sonrasında 100 L Suya 250-300 cc 1000 cc / da
Açık Alan Sebzelerde (Biber, Domates, Hıyar ve Patlıcan) vb. Gelişme döneminde ve sonrasında 100 L Suya 200-250 cc 1000 cc / da
Kışlık Sebzelerde (Kıvırcık, Marul, Pırasa, Ispanak, Lahana) Gelişme döneminde ve sonrasında 100 L Suya 200-250 cc 1000 cc / da
Yumrulu Bitkiler (Patates, Soğan, Sarımsak, Havuç) vb. Gelişme döneminde ve sonrasında 100 L Suya 250-300 cc 1000 cc / da
Kavun, Karpuz, Kabak, Çilek Gelişme döneminde ve sonrasında 100 L Suya 250-300 cc 1000 cc / da
Tüm Yumuşak Çekirdekli Meyve Ağaçları Yaprak oluşumunda ve sonrasında 100 L Suya 300-350 cc 1000-1200 cc / da veya 80 cc / Ağaç
Tüm Sert Çekirdekli Meyve Ağaçları Yaprak oluşumunda ve sonrasında 100 L Suya 300-350 cc 1000-1200 cc / da veya 80 cc / Ağaç
Narenciye, Muz, İncir, Zeytin Çiçeklenme öncesi ve sonrası 100 L Suya 300-350 cc 1000-1200 cc / da veya 80 cc / Ağaç
Bağlarda ve Kesme Çiçekçilikte Çiçeklenme öncesi ve sonrası 100 L Suya 250-300 cc 700-800 cc / da veya 20 cc / Omca
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Mısır, Soya, Yer Fıstığı, Kanola) Gelişme döneminde ve sonrasında 100 L Suya 300-350 cc 1000 cc / da
Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa, Çeltik, vb.) ve Yeşil Alanlar Yabancı Ot ilacı ile 100 L Suya 250-300 cc ------------
TOP